מחיקת החשבון והנתונים שלך
אפשר למחוק את חשבון Spleven באפליקציה, או לבקש זאת מאיתנו בדוא"ל.
באפליקציה
באפליקציית אנדרואיד, פתח/י הגדרות, אחר כך סנכרון ואז מחיקת חשבון. באתר, פתח/י את התפריט, בחר/י את כתובת הדוא"ל שלך ואז מחיקת חשבון. באייפון, פתח/י קבוצה, הקש/י על סמל גלגל השיניים בפינה הימנית העליונה כדי לפתוח את הגדרות, אחר כך את השורה העליונה עם החשבון שלך ואז מחיקת חשבון. האפשרות מוצגת כל עוד את/ה מחובר/ת.
- אשר/י את המחיקה. תעזוב/י את כל הקבוצות, הנתונים במכשיר זה יימחקו, ולא ניתן לבטל זאת.
- האפליקציה מסנכרנת תחילה שינויים שטרם נשלחו, כדי שחברי הקבוצה האחרים ישמרו את השינויים האחרונים שלך. אם הסנכרון נכשל, שום דבר לא נמחק.
- היכנס/י שוב באמצעות אופן ההתחברות של החשבון (דוא"ל, Google או Apple). לאחר מכן המחיקה מתבצעת.
בדוא"ל
ללא האפליקציה, שלח/י הודעת דוא"ל מהכתובת המקושרת לחשבון עם הנושא Delete my account and data:
תקבל/י אישור לאחר שהחשבון נמחק.
מה נמחק
- החשבון שלך: כתובת דוא"ל, שם והתחברות
- רישומי המכשירים שלך (אסימוני התראות)
- הקישור שלך לכל קבוצה, כמו בעזיבת קבוצה
- כתובת הדוא"ל שלך אצל משתתפי הקבוצות שלך
מה נשאר
- קבוצות אינן נמחקות. הן נשארות, עם התשלומים, התמונות והקטגוריות שלהן, אצל האנשים ששיתפת איתם אותן.
- שם משתתף נשאר בקבוצה כתיעוד של מי שילם. רק כתובת הדוא"ל מוסרת.
- קבוצה שאיש כבר לא משתמש בה תוסר מאוחר יותר.
מחיקת חשבון היא סופית ולא ניתן לבטל אותה.