Slett kontoen din og dataene dine
Slett Spleven-kontoen din i appen, eller be oss om det på e-post.
I appen
I Android-appen åpner du Innstillinger, deretter Synkronisering og så Slett konto. På nettet åpner du menyen, velger e-postadressen din og så Slett konto. På iPhone åpner du en gruppe, trykker på tannhjulikonet øverst til venstre for å åpne Innstillinger, deretter raden med kontoen din øverst og så Slett konto. Valget vises mens du er logget inn.
- Bekreft slettingen. Du forlater alle grupper, denne enheten slettes, og det kan ikke angres.
- Appen synkroniserer først alle usendte endringer, slik at de andre medlemmene beholder de siste endringene dine. Hvis det mislykkes, slettes ingenting.
- Logg inn på nytt med kontoens egen innlogging (e-post, Google eller Apple). Deretter utføres slettingen.
På e-post
Uten appen sender du en e-post fra adressen som er knyttet til kontoen din, med emnet Delete my account and data:
Du får en bekreftelse når kontoen din er slettet.
Hva som slettes
- Kontoen din: e-postadresse, navn og innlogging
- Registreringene av enhetene dine (varslingstokener)
- Tilknytningen din til hver gruppe, som ved Forlat gruppe
- E-postadressen din hos deltakerne i gruppene dine
Hva som blir
- Grupper slettes ikke. De blir, med betalinger, bilder og kategorier, hos de du har delt dem med.
- En deltakers navn blir i gruppen som oversikt over hvem som har betalt. Bare e-postadressen fjernes.
- En gruppe ingen bruker lenger, fjernes senere.
Sletting av en konto er permanent og kan ikke angres.