Ta bort ditt konto och dina uppgifter
Ta bort ditt Spleven-konto i appen, eller be oss om det via e-post.
I appen
I Android-appen öppnar du Inställningar, sedan Synkronisering och därefter Radera konto. På webben öppnar du menyn, väljer din e-postadress och därefter Radera konto. På iPhone öppnar du en grupp, trycker på kugghjulsikonen uppe till vänster för att öppna Inställningar, därefter raden med ditt konto högst upp och så Radera konto. Alternativet visas så länge du är inloggad.
- Bekräfta borttagningen. Du lämnar alla grupper, den här enheten rensas och det kan inte ångras.
- Appen synkroniserar först alla osända ändringar, så att de andra medlemmarna behåller dina senaste ändringar. Misslyckas det tas ingenting bort.
- Logga in igen med kontots egen inloggning (e-post, Google eller Apple). Därefter genomförs borttagningen.
Via e-post
Utan appen skickar du ett e-postmeddelande från adressen som är kopplad till ditt konto, med ämnet Delete my account and data:
Du får en bekräftelse när ditt konto har tagits bort.
Vad som tas bort
- Ditt konto: e-postadress, namn och inloggning
- Registreringarna av dina enheter (aviseringstokens)
- Din koppling till varje grupp, som vid Lämna grupp
- Din e-postadress hos deltagarna i dina grupper
Vad som finns kvar
- Grupper tas inte bort. De finns kvar, med betalningar, bilder och kategorier, hos dem du delat dem med.
- En deltagares namn finns kvar i gruppen som uppgift om vem som betalat. Bara e-postadressen tas bort.
- En grupp som ingen använder längre tas bort senare.
Borttagning av ett konto är permanent och kan inte ångras.