Vymažte svoj účet a údaje
Vymažte svoj účet Spleven v aplikácii alebo nás o to požiadajte e-mailom.
V aplikácii
V aplikácii pre Android otvorte Nastavenia, potom Synchronizácia a Odstrániť účet. Na webe otvorte ponuku, vyberte svoju e-mailovú adresu a potom Odstrániť účet. Na iPhone otvorte skupinu, ťuknite na ikonu ozubeného kolieska vľavo hore, aby ste otvorili Nastavenia, potom riadok s vaším účtom navrchu a potom Odstrániť účet. Možnosť sa zobrazuje, kým ste prihlásení.
- Potvrďte vymazanie. Opustíte všetky skupiny, toto zariadenie sa vymaže a nedá sa to vrátiť späť.
- Aplikácia najprv synchronizuje neodoslané zmeny, aby ostatní členovia zachovali vaše posledné zmeny. Ak sa to nepodarí, nič sa nevymaže.
- Prihláste sa znova vlastným prihlásením účtu (e-mail, Google alebo Apple). Potom sa vymazanie vykoná.
E-mailom
Bez aplikácie pošlite e-mail z adresy prepojenej s vaším účtom s predmetom Delete my account and data:
Po vymazaní účtu dostanete potvrdenie.
Čo sa vymaže
- Váš účet: e-mailová adresa, meno a prihlásenie
- Registrácie vašich zariadení (tokeny oznámení)
- Vaše prepojenie s každou skupinou, ako pri Opustiť skupinu
- Vaša e-mailová adresa pri účastníkoch vašich skupín
Čo zostane
- Skupiny sa nevymažú. Zostanú s platbami, obrázkami a kategóriami u ľudí, s ktorými ste ich zdieľali.
- Meno účastníka zostane v skupine ako záznam o tom, kto platil. Odstráni sa len e-mailová adresa.
- Skupina, ktorú už nikto nepoužíva, sa odstráni neskôr.
Vymazanie účtu je trvalé a nedá sa vrátiť späť.